Lid worden van Burgerbelangen Enschede

Waarom zou u lid worden van Burgerbelangen Enschede? Onze leden vormen het hart van onze vereniging, het zijn stuk voor stuk politiek geïnteresseerde Enschedeërs die onze partij een warm hart toedragen.

Onze leden betalen jaarlijks een klein bedrag aan contributie, dit bedrag wordt niet alleen gebruikt voor de verkiezingscampagne maar wij gebruiken het ook om (kandidaat)raadsleden trainingen aan te bieden zodat zij goed voorbereid de gemeenteraad in kunnen.

Tijdens onze ledenvergaderingen en bijeenkomsten worden onze leden op de hoogte gehouden van alles wat er speelt in de gemeenteraadsfractie. Onze leden kunnen hier vragen stellen aan de wethouder of gemeenteraadsleden. Daarnaast besluiten onze leden samen op deze vergaderingen wat er in ons verkiezingsprogramma staat en wie er op de kieslijst komt voor gemeenteraadsverkiezingen.

Nieuwe leden zijn van harte welkom bij Burgerbelangen Enschede een lidmaatschap kost u slechts €15,00 per jaar.

* geeft verplicht aan
/

Vanwege de privacywetgeving vragen wij hier aan u om toestemming te geven voor het ontvangen van informatieve emails van Burgerbelangen Enschede. U kunt hierbij denken aan uitnodigingen voor activiteiten van BBE, nieuwsberichten, informatie over BBE en/of verkiezingen e.d..

Email Marketing Powered by Mailchimp